![]() Slagerij Haverkort |
Bij Slagerij Haverkort kunt u er op vertrouwen dat het beste vlees voor u geselecteerd is. Door goed contact te onderhouden met de boeren en andere leveranciers, is de herkomst van het vlees helder en transparant. Zo werken wij mee aan het dier- en milieuwelzijn en eet u het meest (h)eerlijke vlees. Het vlees komt zo veel mogelijk uit de directe regio. Daarnaast produceert Slagerij Haverkort veel zelf in de eigen productieruimte en worstmakerij. Het team vertelt u graag meer over ons topkwaliteit vlees en het verhaal hierachter.
U hoeft geen kenner te zijn om het verschil te proeven tussen gewoon rundvlees en Beef Best rundvlees. U proeft de excellente smaak, structuur en marmering van het vlees. Kwaliteit die niet begint in uw keuken of in onze slagerij, maar waarvoor u terug moet naar de oorsprong van het vlees. Kijk mee op de boerderij en ontdek het geheim van Beef Best.
✔ Het lekkerste rundvlees voor fijnproevers ✔ Uitsluitend vlees van luxe vleesvee ✔ Altijd mals en met het juiste vetrandje
✔ Op en top Hollands van boer tot slagerij ✔ Verantwoord, gezond én smaakvol
U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een tongstrelend stukje vlees te bereiden. Begin eenvoudigweg met de keuze voor Pork Best varkensvlees. U begint dan goed, met vlees dat mals is en niet te vet of te mager. Precies goed. De basis voor deze kwaliteit wordt gelegd… op de boerderij.
✔ Het lekkerste varkensvlees voor fijnproevers ✔ Droog in de pan, sappig op het bord ✔ Uitstekende vlees/vetverhouding en volle smaak
✔ Afkomstig van Hollandse boerderijen ✔ Altijd vers: vandaag geslacht, morgen bij de slager ✔ Eerlijk en duurzaam van boer tot bord
In ons assortiment bieden wij heerlijk Hollands blank kalfsvlees. Dit vlees is zeer mals met een verfijnde smaak.
Het kalfsvlees is afkomstig van Eco Fields. Zij zorgen voor een goed leven voor de kalveren en letten hierbij ook op de foodprint. Zo komen de kalveren van biologische melkveehouders, hebben ze eer ruimte in een potstal en krijgen ze uitsluitend biologisch geteeld voer. Lees meer over Eco Fields op www.ecofields.nl.
Schnitzel Biefstuk Gehakt Stooflapje Schenkel
Bourgondisch scharrelhoen heeft zich toegelegd op het op diervriendelijke wijze kleinschalig en ambachtelijk houden van scharrelpluimvee in de stallen. Bourgondische scharrelhoen heeft voor u een ouderwets lekkere scharrelhoender gefokt welk met een speciaal soort voer, rijk aan kruiden & granen, grootgebracht wordt in ons eigen land. Tijdens zijn vrije leven blinkt hij uit in vitaliteit omdat hij ook buiten zijn kostje naar believen bij elkaar scharrelt.
Wat is dat toch heerlijk, dat malse zachte lamsvlees. Wij verkopen Hollands lamsvlees van Polderlam, vanwege de smaak en de kwaliteit. Polderlam is 100% natuur en 100% gegarandeerde kwaliteit. Het dierenwelzijn staat voorop, de lammeren hebben dus ruime weilanden met rijk gras en frisse lucht. Dit zorgt bij aan de unieke, malse smaak.
Lamsbout Lamsrack Stoofvlees Lamszadel Lamsschenkel Lams haasjes Koteletjes Merquez worstjes
De herfst is traditioneel het seizoen van de wild specialiteiten. Slagerij Haverkort heeft een ruim assortiment veluws wild op voorraad. We hebben bewust gekozen voor wild van de Veluwe omdat wij zo de wild populatie gezond houden, het wild smaakvol is en de herkomst en slacht van het wild door erkende poeliers wordt verzorgd.
Wij merken dat de belangstelling voor wildgerechten toeneemt. Dat is voor hem reden om een vast assortiment in huis te hebben. “Minder gangbaar wild kunnen we altijd bestellen. Voor het weekend besteld, is het volgende weekend in huis.” Op de wildlijst van Slagerij Haverkort, verkrijgbaar in de winkel, staan de meest gangbare producten zoals konijnenbout, hertenbiefstuk, wilde eend, fazant, parelhoen en wildzwijnbiefstukjes. Verder kunnen klanten bij de slager wildragout, hazepeper en wildsoep uit eigen keuken bestellen. Haverkort adviseert mensen die niet gewend zijn wild te eten, eenvoudig te beginnen.
Onbekend maakt onbemind, maar wild is toch alleszins het proberen waard. Een hertenbiefstuk heeft bijvoorbeeld een iets vollere, intensievere smaak dan een biefstuk van rundvlees. Erg veel verschil zit daar niet tussen. Heel goed om mee te beginnen. Wij helpen onze klanten het eten van wild toegankelijker te maken met bereidingsadvies en recepten.” Een deel van het assortiment ligt in deze maanden in de toonbank, zodat klanten zien hoe het wild er uitziet. Voor de feestdagen kunnen klanten ook kiezen voor een gourmet- schotel, waarvan ook wild deel uitmaakt.
Eendenborstfilet Fazant Hazenbout Hazenrug Hertenbiefstuk Houtduif Konijnenbout
Parelhoenfilet Reebiefstuk Wilde eend Wildzwijn bout Wildzwijn kotelet Wildzwijn biefstuk
Onze vleeswaren & worstsoorten zijn vernieuwd!
Dezelfde kwaliteit maar voor een betere prijs! Na alles bekijken, testen, weer aanpassen en proeven hebben wij nu onze vleeswaren en worstsoorten op topkwaliteit. Met in veel gevallen een lagere prijs!
90% van de producten maken wij in onze slagerij! Wij produceren zonder gluten, e-nummers en suiker!
Iedere week is er een vleeswarenduo en 1 worstsoort in de aanbieding!
Gekookte en gedroogde hammen
Gekook tin 4 smaakmakers en gezouten op ouderwetse droogzout-methode.
(fijne) Leverworst & hausmacher
Volgens recept van opa!
Droge worst
In vele variaties beschikbaar, ± 10 soorten allemaal met een eigen smaak.
AANRADER! Zwols knakkertje
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.