Slagerij Haverkort

Slagerij Haverkort

Afbeelding ​​​​​​​

Ons (h)eerlijke vlees

Bij Slagerij Haverkort kunt u er op vertrouwen dat het beste vlees voor u geselecteerd is. Door goed contact te onderhouden met de boeren en andere leveranciers, is de herkomst van het vlees helder en transparant. Zo werken wij mee aan het dier- en milieuwelzijn en eet u het meest (h)eerlijke vlees. Het vlees komt zo veel mogelijk uit de directe regio. Daarnaast produceert Slagerij Haverkort veel zelf in de eigen productieruimte en worstmakerij. Het team vertelt u graag meer over ons topkwaliteit vlees en het verhaal hierachter.

Bestellen kan alleen telefonisch of in de winkelOns vlees

Rundvlees Beef Best

U hoeft geen kenner te zijn om het verschil te proeven tussen gewoon rundvlees en Beef Best rundvlees. U proeft de excellente smaak, structuur en marmering van het vlees. Kwaliteit die niet begint in uw keuken of in onze slagerij, maar waarvoor u terug moet naar de oorsprong van het vlees. Kijk mee op de boerderij en ontdek het geheim van Beef Best.

✔ Het lekkerste rundvlees voor fijnproevers ✔ Uitsluitend vlees van luxe vleesvee ✔ Altijd mals en met het juiste vetrandje 
✔ Op en top Hollands van boer tot slagerij ✔ Verantwoord, gezond én smaakvolVarkensvlees Pork Best

U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een tongstrelend stukje vlees te bereiden. Begin eenvoudigweg met de keuze voor Pork Best varkensvlees. U begint dan goed, met vlees dat mals is en niet te vet of te mager. Precies goed. De basis voor deze kwaliteit wordt gelegd… op de boerderij.

✔ Het lekkerste varkensvlees voor fijnproevers ✔ Droog in de pan, sappig op het bord ✔ Uitstekende vlees/vetverhouding en volle smaak
✔ Afkomstig van Hollandse boerderijen ✔ Altijd vers: vandaag geslacht, morgen bij de slager ✔ Eerlijk en duurzaam van boer tot bordKalfsvlees

In ons assortiment bieden wij heerlijk Hollands blank kalfsvlees. Dit vlees is zeer mals met een verfijnde smaak.

Het kalfsvlees is afkomstig van Eco Fields. Zij zorgen voor een goed leven voor de kalveren en letten hierbij ook op de foodprint. Zo komen de kalveren van biologische melkveehouders, hebben ze eer ruimte in een potstal en krijgen ze uitsluitend biologisch geteeld voer. Lees meer over Eco Fields op www.ecofields.nl.

Schnitzel     Biefstuk     Gehakt     Stooflapje     Schenkel


Kip Scharrelhoen

Bourgondisch scharrelhoen heeft zich toegelegd op het op diervriendelijke wijze kleinschalig en ambachtelijk houden van scharrelpluimvee in de stallen. Bourgondische scharrelhoen heeft voor u een ouderwets lekkere scharrelhoender gefokt welk met een speciaal soort voer, rijk aan kruiden & granen, grootgebracht wordt in ons eigen land. Tijdens zijn vrije leven blinkt hij uit in vitaliteit omdat hij ook buiten zijn kostje naar believen bij elkaar scharrelt.

​​​​​​​


Lamsvlees

Wat is dat toch heerlijk, dat malse zachte lamsvlees. Wij verkopen Hollands lamsvlees van Polderlam, vanwege de smaak en de kwaliteit. Polderlam is 100% natuur en 100% gegarandeerde kwaliteit. Het dierenwelzijn staat voorop, de lammeren hebben dus ruime weilanden met rijk gras en frisse lucht. Dit zorgt bij aan de unieke, malse smaak.

Lamsbout     Lamsrack     Stoofvlees     Lamszadel     Lamsschenkel     Lams haasjes     Koteletjes     Merquez worstjes


Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding


Interne linkInterne link

Worstmakerij

Pure ambacht

Onze vleeswaren & worstsoorten zijn vernieuwd!
​​​​​​​
Dezelfde kwaliteit maar voor een betere prijs! Na alles bekijken, testen, weer aanpassen en proeven hebben wij nu onze vleeswaren en worstsoorten op topkwaliteit. Met in veel gevallen een lagere prijs!

90% van de producten maken wij in onze slagerij! Wij produceren zonder gluten, e-nummers en suiker!

Iedere week is er een vleeswarenduo en 1 worstsoort in de aanbieding!

Gekookte en gedroogde hammen
Gekook tin 4 smaakmakers en gezouten op ouderwetse droogzout-methode.

(fijne) Leverworst & hausmacher
Volgens recept van opa!

Droge worst
In vele variaties beschikbaar, ± 10 soorten allemaal met een eigen smaak.

AANRADER! Zwols knakkertje

Afbeelding


Afbeelding


AfbeeldingBestellen kan alleen telefonisch of in de winkel